Лажно се представљао као радник ТВ Фокс

У Београду ухапшен држављанин Хрватске С. Ш. (1977), због сумње да је на територији Града Београда обилазио угоститељске објекте и фризерске салоне и, уз новчану накнаду, обећавао пословни аранжман у "фоксовим" емисијама и филмовима.

Постоје основе сумње да је С. Ш. (1977) извршио више кривичних дела превара, лажно се представљајући као радник Телевизије Фокс, саопштила је полиција.

Сумња се да је С. Ш. обилазећи угоститељске објекте и фризерске салоне оштећенима обећавао да ће посредовати да се запосле као фризери, педикири, статисти у филмовима, јер има контакте у земљама Европске уније.

За ту услугу узимао је новац у износу од 40 до 50 евра због наводног "регулисања" папира за одлазак у иностранство.

Осумњичени је обећавао и власницима фризерских салона и угоститељских објеката да ће у њиховим објектима снимати неке од телевизијских емисија, узимајући новац у износу од 100 евра са образложењем да су то трошкови уговора које ће они накнадно само потписати са телевизијском кућом.

Постоје основи сумње да је С. Ш. оштетио већи број грађана и привредних субјекта, па полиција позива оштећене да се, уколико осумњиченог препознају на фотографији, јаве на број телефона 011 300 8 140 у Полицијску станицу Нови Београд.

С. Ш. ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво