Изгорео аутомобил кандидату за одборника у Оџацима

Одборник са листе Демократске странке у Оџацима Мирослав Илић каже да му је у дворишту породичне куће запаљен аутомобил. У полицији истичу да, за сада, нема елемената кривичног дела и да се аутомобил "самозапалио".

Мирослав Илић је агенцији Бета рекао да је аутомобил запаљен синоћ, а да су непознати починиоци покушали су да га запале два пута.

Навео је да је јуче током дана радио у кампањи за локалне изборе у околном селу Дероње и да је након што је дошао кући око поноћи на прозор почела да лупа комшиница, која је викала да му гори ауто.

"Изашао сам и ауто је горео с предње стране и пошто нисам био сигуран шта се дешава, да ли је неко то урадио или је електроника аутомобила правила проблем, ја сам ватру локализовао и скинуо клеме са аута", рекао је Илић.

Додао је да је након тога, око 2.30 ујутру, чуо експлозију и да је схватио да аутомобил поново гори. Према његовим речима, овог пута је пожар кренуо са задње стране, а ватрогасци и полиција су излазили на терен.

Полиција у Сомбору је потврдила да се у Оџацима запалио аутомобил кандидата за одборника на локалним изборима у тој општни Мирослава Илића, и додала да, по току истраге, за сада нема елемената кривичног дела.

У полицији је агенцији Бета речено да се аутомобил "самозапалио" око поноћи и да је касније током ноћи уследила експлозија, те је возило потпуно изгорело.

Према незаваничним информацијама, друга експлозија десила се јер плинска боца у аутомобилу није била затворена, па је због цурења плина дошло до "новог самозапаљења".

У полицији је речено да по току истраге нема елемената кривичног дела, али да ће детаљи бити познати када рад полиције буде у потпуности завршен.

Иначе, Мирослав Илић је рекао да је током дана у Дероњама имао сусрет са активистима Српске напредне странке (СНС) које познаје, и којима је покушао да се јави, али су "они спустили главе и нису хтели ни да га погледају".

Додао је да су га током кампање на претходним покрајинским изборима нападали из СНС и да су му тада послали "батинаше".

"Ја се не бојим, не може нико да ме застраши на овај начин", рекао је Илић.

У Оџацима се овог викенда одржавају локални избори, а Илић је на листи "Демократска странка - Александар Дикић" у којој учествују и представници Ромске партије и Демократског савеза војвођанских Хрвата.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи