Топола, запалио аутомобил

Крагујевачка полиција ухапсила је С. С. (43) из Тополе и одредила му меру задржавања у трајању до 48 сати, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела изазивање опште опасности и угрожавање сигурности.

Постоје основи сумње је С. С. деветог априла око 5.00 на подручју општине Топола полио запаљивом течношћу и запалио возило "мазда", власништво 46-годишњег мештанина.

Пламен је захватио и путничко возило "голф" паркирано поред "мазде", иначе власништво брата оштећеног. У пожару су оба возила потпуно изгорела,саопштава полиција.

Два дана касније, на телефон овог 46-годишњака С. С. је, како се сумња, са непознатог броја послао више СМС порука претеће садржине. Како би прикрио трагове, у порукама је користио изразе који нису карактеристични за Шумадију већ за неке друге крајеве Републике Србије. Мобилни телефон и картицу коју је користио бацио је у Чачку у корито Западне Мораве.

Осумњичени ће у законском року, уз кривичну пријаву, бити спроведени Основном јавном тужилаштву у Аранђеловцу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи