Четири особе повређене хладним оружјем у Београду

У Београду су током ноћи четири особе повређене хладним оружјем, међу којима и један страни држављанин који је задобио тешке повреде, рекла је Танјугу портпарол Хитне помоћи Нада Мацура.

Две мушке особе задобиле су повреде настале највероватније ножем, пред поноћ у Улици краља Милана преко пута "Београђанке", од којих је један тешко повређени страни држављанин, након чега су превезени у Ургентни центар.

У 04:12 сати у Улици Војводе Бране код броја 23 тешку трауму услед убода ножем задобио је 19-годишњи мушкарац, док је други мушкарац задобио повреду главе, а пребачени су у Ургентни центар.

Екипа Хитне помоћи интервенисала је и у 04:13 сати на углу улица Војводе Бране и Ђуке Динић, где је повреде услед убода ножем задобио 26-годишњи мушкарац, који је пребачен у КБЦ "Звездара".

Хитна помоћ је ноћас имала 124 интервенције од којих 24 на јавном месту, а догодиле су се три саобраћајне незгоде, навела је Мацура.

У 21:03 сати на ауто-путу за Шид код болнице "Бежанијска коса" лакше је повређен 26-годишњи мушкарац, који је потом превезен у Ургентни центар.

У Миријевском булевару у 23:08 сати повреде лакше природе задобио је моторциклиста који је пао са мотора, а који је такође пребачен у Ургентни центар.

У исту установу превезен је још један моторциклиста који је пао са мотора, у 05:31 сати у Улици Милентија Поповића код Центра "Сава".

Током ноћи су се, додала је Мацура, за помоћ највише јављали хипертоничари и астматичари.

Према њеним речима, у суботу су забележене 124 интервенције Хитне помоћи од којих 51 на јавном месту укључујући шест саобраћајних незгода, од којих ниједна није била са тешком траумом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи