Удес код Аутобуске станице у Београду

Једна особа је лакше повређена у саобраћајној незгоди у Железничкој улици код главне Аутобуске станице у Београду.

На улицама Београда протекле ноћи и јутрос догодиле су се две саобраћајне незгоде у којима су лакше повређене две особе, а било је и неколико мањих туча, речено је у Хитној помоћи.

У саобраћајној незгоди у Железничкој улици код главне Аутобуске станице у Београду јутрос око 5.30 лакше је повређена једна особа, саопштено је уз Хитне помоћи.

Портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура рекла је агенцији Бета да је повређена особа превезена у Ургентни центар и додала да се синоћ на углу улица Војислава Илића и Светозара Радојчића догодио удес око 19.05 у којем је лакше повређен мушкарац (30).

Екипа Хитне помоћи ноћас је интервенисала сто пута, од чега су 22 интервенције биле на јавном месту, а помоћ лекара највише су тражили астматичари, срчани и психијатријски болесници.

Током ноћи догодило се и неколико туча, а било је и доста алкохолисаних људи и зависника од супстанци.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво