Опљачкано домаћинство у селу Дреновац код Клине

Из домаћинства Живке Богићевић (77) у селу Дреновац код Клине, непознате особе однеле су прошле ноћи пољопривредне алатке, кућицу за пса и ланац, рекао је РТС-у председник Привременог већа општине Клина Божидар Шарковић.

Живка Богићевић је повратница, а пољопривреда око кућног имања јој је извор егзистенције.

Према Шарковићевим речима, лопови - који још нису пронађени - прво су баки док је гледала телевизију искључили струју а потом јој украли све пољопривредне алатке.

"Била је сама у кући, приметила је да се нешто чудно дешава. Зачула је неку лупњаву а потом јој је нестала струја. Пошто није смела да изађе, кроз прозор је угледала три непознате особе које се мотају око куће. Јутрос је приметила да су јој украли све пољопривредне алате. Чак су јој украли и кућицу и ланац којим везује пса а који је тада био пуштен", рекао је Шарковић.

Полиција је извршила увиђај, а Живку Богићевић су посетили и припадници Кфора.

Од око 8.000 Срба, колико их је до 1999. године било, у селима око Клине сада живи њих 500.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара