Повређен комунални полицајац испод Панчевачког моста

Комунални полицајац повређен је приликом контроле комуналног реда испод Панчевачког моста на такси-стајалишту, саопштено је из Секретаријата за послове комуналне полиције.

Како се наводи, комунална полиција је поступала по пријави грађана и покушали су да легитимишу возача чије такси-возило је било непрописно паркирано.

Возач је одбио да пружи на увид тражену документацију, вратио се у возило и њиме насрнуло на комуналног полицајца.

Патрола је успела да га спречи да побегне, након чега је дошло до физичког обрачуна и том приликом комунални полицајац је погођен каменом у главу.

Након овог инцидента, и други такси-превозник је насрнуо на патролу комуналне полиције, оба превозника су савладана, а патрола МУП-а их је привела.

Хитна помоћ је превезла повређеног комуналног полицајца на ВМА, додаје се у саопштењу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво