Изгорео сплав у Београду, на локал у Бетон хали бачен Молотовљев коктел

Један сплав на реци Сави у Београду изгорео у ватри која је избила током ноћи. У исто време, на један локал у Бетон хали непозната особа је бацила Молотовљев коктел, сазнаје РТС.

Пожар је на сплаву у Бродарској улици угашен и нема повређених, кажу за РТС у МУП-у.

Ватра је избила око 1.50 после поноћи. Пет возила и 20 ватрогасаца изашло је на терен и угасило ватру.

Изгорели сплав је "Фристајлер", познати београдски ноћни клуб. У тренутку када је дошло до пожара, на њему није било гостију.

Према речима чувара које преносе медији, неко је дошао чамцем, полио сплав бензином и бацио бакљу. Друга верзија каже да је бакља бачена са другог сплава.  

У исто време, око два сата после поноћи, са друге стране реке је у Бетон хали на један локал бачен Молотовљев коктел, сазнаје РТС.

Нападачи засада нису познати. Сумња се да су та два инцидента повезана.

Незванично сазнајемо да је власник оба објекта један човек који нема досије у полицији. Спекулише се, међутим, да је више власника.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво