Тужилаштво утврђује да ли се Вацић лажно представљао

Трећем основном тужилаштву у Београду стигла је недавно кривична пријава против Мише Вацића због лажног представљања, јер се, како тврди њен подносилац, грађанима представљао као саветник директора Канцеларије за КИМ, а није имао ту функцију.

Портпарол тужилаштва Иван Марковић рекао је Танјугу да ће тужилаштво испитати наводе кривичне пријаве и одлучити о даљем поступању.

Вацић, који је познат као активиста Покрета 1389, уговором о делу је био ангажован у Канцеларији за КиМ, а недавно је остао без тог посла.

У истом тужилаштву у току је још један поступак против Мише Вацића за насилничко понашање 2012. године, када су активисти Двери на Новом Београду прелепили своје плакате преко плаката Покрета 1389.

Активисти 1389 су Дверима, како се сумња, одговорили нападом моткама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво