Врање, заплењено 163 килограма резаног дувана

Цариници су током викенда у "дубинским контролама" запленили 163 килограма резаног дувана, саопштила је Управа царина.

Код наплатне рампе на улазу у Врање, 21. јануара 2017. године, цариници су заједно са полицијом зауставили аутомобил "Опел кадет" ћупријских регистарских ознака, у чијем је пртљажнику пронађено 70 килограма резаног дувана.

Возач, педесетједногодишњи Ћупричанин, није поседовао никакве доказе о плаћеним дажбинама за робу.

Дан раније царинци су на позив полиције из Врања асистирали у заједничкој контроли помоћних објеката у селу Вртогош поред Врања.

Приликом претреса је у шупи поред породичне куће двадесетогодишњег српског држављанина пронађено девет црних кеса и четири кутије са резаним дуваном, укупне тежине 93 килограма, без било какве пратеће документације.

Према изјави власника, резани дуван је ради даље препродаје набављен у Великом Трновцу.

С обзиром да се ради о страној роби за коју није постојала документација о пореклу и плаћеним дажбинама, у оба случаја је покренут прекршајни поступак, а роба привремено задржана.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи