Пуцњава у Аранђеловцу, ухапшен младић

Припадници Министарства унутрашњих послова у Аранђеловцу ухапсили су С. М. (21) из Аранђеловца и одредили му меру задржавања у трајању до 48 сати, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела изазивање опште опасности и недозвољено држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Постоје основи сумње да је 19. јануара у Аранђеловцу, пола сата после поноћи, након краће расправе са двојицом мушкараца -  једном из Аранђеловца (20) и другим из Крагујевца (29), С. М. извадио револвер који је илегално поседовао.

Када су о двојица младића почела да беже, осумњичени је испалио три пројектила у правцу куће у којој један од њих станује, саопштава полиција.

Том приликом оштећена је фасада, док је један пројектил прошао кроз стакло на прозору купатила.

Полиција је, након што је пријављен догађај, ухапсила С. М. и код њега пронашла револвер који је користио.

Осумњичени ће, уз кривичну пријаву, у законском року бити спроведени Основном јавном тужилаштву у Аранђеловцу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи