Новогодишња ноћ у Београду – удеси и тровање гасом

Шест особа је повређено у удесима у Београду, наводе у Хитној помоћи. У једној породици забележено тровање гасом код три особе.

Жена је повређена у удесу који се догодио око 8.25 на скретању са моста на Ади Циганлији ка Центру "Сава", рекла је агенцији Бета потпаролка Хитне помоћи у Београду Нада Мацура.

Истиче да је око 6.00, у судару камиона и аутомобила на Панчевачком путу, повређен мушкарац (57). Он је због повреда превезен у Ургентни центар.

После поноћи догодиле су се још три саобраћајне несреће.

У удесу који се догодио у Булевару кнеза Александра Карађорђевића око 00.30 повређена је жена (46). Мушкарац (45) је повређен у несрећи која се догодила око 1.00 на Булевару Николе Тесле. Њих двоје су превезени у Ургентни центар на дијагностику.

Младић (22) је око 1.20 повређен у Београдској улици у Угриновцима када се преврнуо његов аутомобил. Он је превезен на даље лечење у Клиничко-болнчки центар Земун.

Тридесетдвогодишњи мушкарац је лакше је повређен у саобраћајној несрећи која се догодила око 22.30 на раскрсници улица Владимира Томановића и Војислава Илића.

Хитна помоћ је реаговала синоћ око 22.30 и због тровања гасом једне породице у Улици докторке Драге Љочић. Мушкарац (44), жена (41) и девојка (21) су били ошамућени када је дошла лекарска екипа, али су се освестили и превезени су на Војно-медицинску академију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи