Два мушкарца лакше повређена на Карабурми

Две особе су лакше повређене у саобраћајној несрећи, која се догодила током ноћи у београдском насељу Карабурма, рекла је портпарол Хитне помоћи Нада Мацура.

Реч је о два мушкарца, старости од 39 и 43 године, која су повређена у својству возача и сувозача у удесу, до којег је дошло у 23.22 часа у Вишњичкој улици, код броја 28. Они су превезени у Ургентни центар.

Хитна помоћ је протекле ноћи интервенисала 116 пута, од којих три на јавном месту.
Од хроничних болесника, за помоћ су се највише јављали астматичари, срчани болесници и хипертоничари.

У Београду су се јуче догодиле две саобраћајне несреће, али нису забележене теже повреде, а Хитна помоћ је интервенисала 122 пута, од којих 11 на јавном месту, додала је Мацура.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво