Пожар у Буковици код Краљева

Два сата после поноћи у домаћинству Милојице и Оливере Ћурчић из краљевачког села Буковица избио је пожар у коме је за кратко време изгорела штала, стока, помоћни објекти, два салаша пуна кукуруза, два атомизера, пољопривредни алат.

Милојица и Оливера Ћурчић приметили су пожар тек кад је велика ватра захватила шталу са стоком, помоћне објекте, пољопривредне машине.

"Кад смо приметили пожар, у пламену је било све, мислила сам да и кућа гори. Штета је огромна, остали смо без много чега што смо годинама стварали. Изгореле су ми две краве, крмача, штала, помоћни објекти, две прскалице за воће. Највише ми је жао стоке. Снашла нас је велика несрећа и без помоћи тешко да ћемо се опоравити", прича Оливера.

Екипа ватрогасне јединице из Краљева стигла је на лице места двадесетак минута након дојаве о пожару.

"Ватрогасцима свака част, дошли су брзо. Да није било њих штета би била много већа јер би нам изгорели и други објекти, магацин с воћем", каже Славко, Оливерин и Милојичин старији син.

На вест о пожару породици Ћурчић у помоћ су прискочили пријатељи и комшије: Предраг и Ратко Бажалац, Миланко Планојевић, Милан Маричић.

Јутрос су гасили пажар, а данас рашчишћавају згариште.

Званични узоци пожара нису саопштени а по речима Ћурчића пожар је изазвао квар на електричним инсталацијама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 26. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи