Ухапшене три особе због дроге

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су, у три одвојене акције три особе, пронашли лабораторију за узгајање марихуане и запленили више од 1,5 килограма ове опојне дроге.

Полиција у првој акцији ухапсила К.А.(36) и приликом претреса, код њега пронашла око 35 грама марихуане, саопштено је из МУП-а.

У другој акцији, ухапшен је Д. Н. (53), а полиција је приликом претреса стана и подрума пронашла лабораторију за узгајање марихуане у вештачким условима са пратећом опремом.

Пронађено је 265 стабљика марихуане, 280 грама марихуане, 0,5 грама хероина, бочица са око 10 милилитара метадона, електрична вагица са траговима марихуане, као и девет пластичних посуда са канабисовим уљем.

Приликом хапшења Ч. Б. (24), у трећој акцији, полиција је претресом стана пронашла око килограм и 200 грама марихуане, 14 таблета екстазиа, око три грама кокаина, два грама МДМА и дигиталну вагу за прецизно мерење.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Београду, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња стављање у промет опојних дрога.

Укупна вредност заплењене робе у све три акције процењује се на око 3,3 милиона динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи