Тајни бункер у БМВ-у, заплењено 30 килограма марихуане

У две одвојене акције београдска полиција је запленила 30 килограма марихуане и извесну количину хероина. Ухапшене су три особе, осумњичене за неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога, саопштио је МУП.

Вредност заплењених опојних дрога процењује се на више од 10 милиона динара.

У првој акцији, која је реализована у сарадњи са Безбедносно-информативном агенцијом, у једном возилу у насељу "Плави хоризонти" у Земуну ухапшени су А. Ј. (1982) и Д. С. (1973), док је у другом аутомобилу, на другој локацији у Земуну, заплењено 28 килограма марихуане.

У аутомобилу БМВ, у једној улици у Земуну у којој живи А. Ј., у ручно прављеним бункерима који су били заварени, полиција је пронашла 56 пакета са 28 килограма марихуане.

Потом је у стану у Калуђерици, у којем је Д. С. непријављено боравио, запленила још два килограма ове опојне дроге.

Полиција је у другој акцији, у стану на територији општине Палилула, пронашла око 40 грама хероина и електронску вагицу са траговима ове опојне дроге и ухапсила И. Ц. (1998) из Београда.

Сви осумњичени ће, уз кривичне пријаве, бити спроведени Вишем јавном тужилаштву, наводи полиција.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво