Нема доказа да је заповедник напустио потонули брод

Не постоје поуздани докази да је заповедник брода "Београд Икс" Милан Брзаковић напустио брод пре него што је потонуо код Смедерева, сазнаје агенција "Бета".

Извор близак Капетанији наводи да ће тек када буде потпуно извучен "Београд Икс" и испумпана вода моћи да се детаљно прегледа брод у потрази за заповедником.

Жандармерија је после три дана трагања из Дунава извукла тело члана посаде брода Николе Косовца (49) око 300 метара низводно од места потонућа.

Теретни брод "Београд Икс" власништво Предузећа "Иван Милутиновић" који се насукао на спруд, преврнуо и потонуо у ноћи између 3. и 4. новембра требало је по наређењу Капетаније пре десет дана да буде уклоњен са пловног пута, али тај посао још није могуће обавити јер брод није довољно исукан да би дизалицом могао да га одвуче.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво