Ухапшен због умножавања и продаје филмова

Н.И. из Београда ухапшен је због неовлашћеног умножавања и продаје филмова домаће и стране кинематографије.

Осумњичени (40) се терети да је извршио кривично дело неовлашћено искоришћавање ауторског дела или предмета сродног права саопштио је МУП.

Како је наведено у саопштењу, сумња се да је М.И у дужем временском периоду на интернету оглашавао неовлашћено умножавање и продају ауторских дела домаће и стране кинематографије, које је на територији Србије уз новчану надокнаду испоручивао путем курирских служби.

Током претреса стана и других просторија, код осумњиченог Н.И. пронађени су најновији филмски хитови домаће и стране продукције, попут филмова ''Горчило'', "Воркафт 2016", опрема за неовлашћено умножавање оптичких компакт медија, као и до сад утврђена количина од преко две хиљаде филмских наслова, од којих су 374 ауторска дела домаће кинематографије.

Осумњичени ће, уз кривичну пријаву, бити спроведен Посебном тужилаштву за борбу против високотехнолошког криминала.

 

 

 

 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи