Крагујевац, заплењено више од 200 килограма конопље

Полиција је у атару села Чумић код Крагујевца запленила 223 килограма индијске конопље и ухапсила двојицу узгајивача док су секли стабљике ове биљке.

У синхронизованој акцији Управе криминалистичке полиције и Полицијске управе у Крагујевцу, Б. Ј. (1979) и М. Л. (1986), обојица са подручја општине Крагујевац, затечени су приликом сече стабљика индијске конопље, коју су узгајали у раскрченом делу шуме, како би плантажа била непримећена.

Поред неколико џакова и кеса у којима су били запаковани посечени батови и листови индијске конопље, полиција је код осумњичених пронашла алат за сечење и препарате за узгајање ових биљака.

Већина биљака била је висине око три метра, дебљине око 15 центиметра. Да се, приликом узгајања не би поломиле, биле су осигуране и везане мрежом.

Осумњиченима је одређена мера задржавања у трајању до 48 сати.

Због сумње на неовлашћену производња и стављање у промет опојних дрога, осумњичени ће уз кривичну пријаву у законском року бити спроведени Основном јавном тужилаштву у Крагујевцу

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи