Аутомобил улетео у Зрењанинско језеро, један младић погинуо а један се спасао

Тешка саобраћајна несрећа догодила се ноћас око три сата када су двојица младића аутомобилом улетела у Зрењанинско језеро. Један од њих је погинуо, а други се спасао.

Како РТС незванично сазнаје, погинуо је 29-годишњи Зрењанинац Г. П., док је младић Д. Ц. (29) који је био на месту сувозача прошао са лакшим телесним повредама. Он је након прегледа у зрењанинском ургентном центру пуштен кући. 

Несрећа се догодила када је аутомобил марке "БМВ" зрењанинских регистарских ознака великом брзином излетео из Гундулићеве улице на кривини код зрењанинског суда, пробио заштитну ограду и улетео у језеро.

Рониоци Жандармерије и спасилаца у 10.30 извукли су тело настрадалог младића, које ће бити послато на обдукцују у Завод за судску медицину у Нови Сад. Језеро је на том месту дубоко више од четири метра, јавља дописник РТС-а.

Око 13 часова из језера је извучено и возило које ће бити послато на ванредни технички преглед како би се одгонетнули могући узроци ове трагедије.

Иначе, Зрењанинци не памте да се оваква несрећа догодила у њиховом граду.

Увиђај на месту несреће извршили су заменик основног јавног тужиоца у Зрењанину и припадници Министарства унутрашњих послова у Зрењанину. 

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво