Ухапшенo 15 особа због крађа од ЕПС-а и Колубаре

Група коју је чинило 15 особа из околине Лесковца ухапшена је због сумње да је извршила велики број кривичних дела и нанела штету имовини "Електропривреде Србије" и Рударског басена "Колубаре".

У саопштењу ЕПС-а се наводи да је ухапшена криминална група крала делове опреме, претежно високонапонске каблове велике вредности и металне делове.

Тиме је ова група, поред наношења материјалне штете, угрожавала рад и производњу у огранку "Колубаре", пише у саопштењу.

Међу ухапшенима нема запослених у ЕПС-у и РБ "Колубара".

Осумњичени су ухапшени сарадњом полицијских службеника МУП-а, полицијске станице Лазаревац, Сектора за унутрашњу контролу ЈП "Електропривреде Србије" и одељења за безбедност Рударског басена "Колубара".

Јавно предузеће "Електропривреда Србије" захваљује Министарству унутрашњих послова Србије на брзој реакцији и сарадњи у акцији сузбијања крађе.

Надлежни у ЕПС-у ће наставити оштре контроле како би се предупредиле или откриле евентуалне крађе и заштитила имовина предузећа.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво