Ухапшени матичари због примања мита

Београдска полиција ухапсила је пет особа, међу којима и два матичара, због сумње на давање и примање мита, саопштио је МУП.

Како се наводи, ухапшени су одговорно лице Матичне службе у општини Обреновац А. Д. (55) и одговорно лице Матичне службе у Сурчину Б. Ј. (41), као и С.Р. (52), А.С. (22) и Б.Р. (60) из Обреновца.

"А. Д. се терети да је у периоду од 20. септембра ове године до тренутка хапшења, од А. С. примио мито од 500 евра као би му извршио промену имена и презимена, што је радња из оквира његовог службеног овлашћења. У извршењу тог кривичног дела помогао му је Б. Ј. док су А. С. помагали Б. Р. и С. Р.", стоји у саопштењу.

Осумњичени су ухапшени приликом примопредаје документације и одређене суме новца а по истеку задржавања, биће спроведени уз кривичну пријаву заменику Вишег јавног тужиоца у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво