Грачаница, тело бебе пронађено у бунару

У бунару дворишта ромске породице Ђевљадиновић у Грачаници пронађено је тело двомесечне бебе. Случај се догодио у Ромској махали. Настрадала беба је била мушког пола. Mајка је током саслушања признала убиство, потврђено је РТС-у у станици полиције у том месту.

Последњих година у Грачаници и широј околини, овакав случај није забележен.

Тело детета је пребачено на обдукцију у Приштин, а полиција је истрагом утврдила да су за смрт детета одговорни њени родитељи.

"У раним јутарњим часовима данас од стране родитеља преминуле бебе, пријављен је случај нестанка бебе током ноћи. Касније, изласком на лице места од стране полицијских службеника, добијена је информација да се беба налази у оближњем бунару, односно у дворишту породичне куће. Током истраге и испитивања мајка преминуле бебе је дала исказ да је она починила ово кривично дело, тешко убиство", рекао је командир полицијске станице у Грачаници Братислав Трајковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи