Пребијен паратеквондиста у Београду

Док нам са параолимпијских игара стижу медаље, а такмичаре са правом проглашавамо херојима, у Србији ипак виђамо и наличје медаље. Један паратеквондиста пребијен је у Београду само зато што је носио обележја клуба која нападачима нису била по вољи.

Звездин дрес и ранац које је Душан имао на себи, док је чекао превоз после тренинга, били су повод да се црни ауто заустави.

"Овај који је возио је изашао из кола и ударио ме, а овај други је био мртав хладан, а тај који ме  ударио је после ушао у кола и побегао и ја сам се плашио", рекао је паратеквондиста Душан Марисављевић.

То је Душану био последњи тренинг пред одлазак у Пољску на европски шампионат. Уместо да се наспава и одмори, морао је у Ургентни центар. Није сигуран зашто има масницу на оку.

"Не знам, нисам ни ја знао разлог", наводи Душан.

Тренер је огорчен.

"Стајао је на станици, ни крив ни дужан је добио ударац у главу, а треба да представља своју земљу на ЕП које се одржава 16. у Пољској", каже генерални секретар српског Паратеквондо савеза Бојан Тодоровић.

Овакав стрес би на момка као што је Душан пре могао да остави психичке него физичке последице пре такмичење, тврди Тодоровић.

"Ми радимо на томе, јуче и данас, објашњавао сам му шта и како. Надам се да ће бити све у реду. Ја бих волео да се Душан на неки начин реваншира тим хулиганима неком медаљом", истакао је Тодоровић.

Душан нема дилеме која би по сјају то могла бити – нада се првом месту.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи