Возач погинуо на Зрењанинском путу, једно дете повређено

Код места Мали Збег на Зрењанинском путу погинуо возач аутомобила који је, из за сада непознатих разлога, прешао у супротну траку и ударио у комби. Дете из комбија ударило је у контролну таблу, али није задобило теже повреде.

До несреће је дошло у 10.25, а екипа Хитне помоћи констатовала је смрт мушкарца који је погинуо на лицу места, каже за РТС портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура.

Како јавља репортер РТС-а, несрећа се догодила у близини новог Пупиновог моста, када је возач аутомобила "лада" београдских регистарских ознака прешао пуну линију из правца Београда и директно ударио у комби "пежо боксер", у којем су биле две одрасле особе и два детета.

"Лада" се одбила од комбија, излетела на травњак и неколико пута преврнула, при чему је страдао возач.

Због повреда, код погинулог није могуће констатовати годиште. Највероватније је реч о особи средњих година, каже Нада Мацура.

У другом возилу једно дете је са задњег седишта прелетело на контролну таблу, али није задобило теже повреде. Њему је одмах указана лекарска помоћ, а мајка детета је потписала изјаву да не жели да оно буде пребачено у болницу.

Остали путници нису повређени.

Још се не зна шта је узрок те несреће, а очевици кажу да се возило кретало брзином већом од 50 километара на час, колико је предвиђено на том путу.

Саобраћај у том делу града је успорен и преусмерен у другу траку.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара