Тужилаштво тражи притвор за осумњиченог из Блока 45

Више тужилаштво у Београду покренуло је истрагу против Саше Стојановића (44), који је током покушаја бега из солитера у Блоку 45 ухапшен под сумњом да је претходне вечери на Новом Београду пуцао из аутоматског оружја, као и против његовог помагача, и предложило да им се одреди притвор.

Стојановић се терети за кривично дело тешко убиство у покушају, а други осумњичени за помоћ учиниоцу после извршења кривичног дела, рекла је вечерас Танјугу портпарол тужилаштва Татјана Секулић.

Тужилаштво је предложило суду да се Стојановићу одреди притвор по свим основима – због опасности од бекства, да не би утицао на сведоке, да не би поновио кривично дело и због узнемирења јавности, навела је Секулић.

За његовог помагача у скривању од полиције предложен је притвор да не би утицао на сведоке и да не би поновио дело.

Одлуку о притвору донеће судија за претходни поступак Вишег суда у Београду.

Стојановић је 25. августа након пуцњаве побегао у солитер у улици Јурија Гагарина 241, а полиција га је чекала у опсади 18 сати, па се повукла.

На лицу места остали су полицајци у цивилу који су га приликом покушаја бекства ухапсили код солитера.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи