Експлозија у центру Ниша, двоје повређено

Две особе су повређене у експлозији у једном стану у центру Ниша, сазнаје РТС. Повређени су смештени у Клиничком центру. Након увиђаја, пронађени осигурач и кашика активиране ручне бомбе, саопштио је МУП. Како РТС незванично сазнаје, у питању је покушај самоубиства.

Експлозија се догодила око 19 часова у Улици генерала Милојка Лешјанина у центру Ниша.

Директор нишке хитне помоћи Славољуб ŽЖивадиновић потврдио је да су њихове две екипе збринуле младића (21) и жžену. Они су пребачени на даље лечење у нишšки Клинички центар. 

"Пацијент је примљен са тешким повредама врата, грудног коша и крвних судова ноге. Након пријема у тешком стању пребачен је у операциону салу. Његово стање је неизвесно", рекао је за РТС директор Клиничког центра у Нишу Зоран Радовановић.  

Он је навео да је пацијенткиња (53) задобила "лакше површинске повреде" и њено стање је стабилно.  

Како РТС незванично сазнаје, повређени су син судије Основног суда у Нишу и судијина сестра, која је такође судија, али у Привредном суду.

Полиција је одмах изашла на лице места, где је у присуству вишег јавног тужиоца извршила увиђај.

Након извршеног увиђаја, у стану су пронађени осигурач и кашика активиране ручне бомбе.

Полиција наставља даљи рад на расветљавању свих чињеница у вези са овим догађајем. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво