Ножем ранио нападача који је покушао да му узме мотор

Полиција у Крагујевцу је ухапсила држављанина Црне Горе М.С. (41) због постојања основа сумње да је ножем ранио нападача који је покушао да му одузме мотоцикл, саопштила је Полицијска управа Крагујевац.

Осумњичени се терети да је јуче око 12,30 сати у Крагујевцу, у Београдској улици, Крагујевчанину старом 29 година нанео ножем тешку телесну повреду у пределу стомака и груди опасну по живот.

Покушају убиства претходио је инцидент када су осумњиченог напали ножем и бејзбол палицом повређени Крагујевчанин и још један младић стар 28 година и покушали да му одузму прслук и мотоцикл којим је управљао.

Након извршеног кривичног дела М. С. је мотоциклом побегао у Краљево, где је од познаника набавио аутомобил марке ауди, којим је највероватније намеравао да побегне у Црну Гору, у чему су га спречили припадници полиције.

Полиција је пронашла мотоцикл и нож који је, како се сумња, М. С. користио приликом извршења кривичног дела.

Против повређеног мушкарца који се налази на лечењу у Клиничком центру у Крагујевцу и нападача који је био са њим, за којим полиција интензивно трага, биће поднета кривична пријава због сумње да су извршили кривично дело разбојништво у покушају.

M. С. је одређена мера задржавања у трајању до 48 сати.

Он ће сутра, уз кривичну пријаву, бити спроведен Вишем јавном тужилаштву у Крагујевцу.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво