Оптужница против тренера Златка Богатиновског

Више јавно тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против тренера каратеа Златка Богатиновског због обљубе тринаестогодишње девојчице А. Р. коју је тренирао.

Портпарол тужилаштва Татјана Секулић рекла је Танјугу да се Богатиновски терети за кривично дело обљуба над дететом.

За то дело запрећена је казна затвора од минимум три до 12 година затвора.

Оптужница је поднета Вишем суду у Београду који тек треба да је потврди, након чега би одбрана имала право да уложи жалбу Апелационом суду.

Златко Богатиновски (57) је ухапшен крајем маја, пошто је претходно мајка девојчице против њега поднела полицији кривичну пријаву.

Медији су тада писали да је мајка посумњала да се нешто догађа између њене ћерке и тренера, па је провером ћеркиног мобилног телефона видела преписку која је била "врло експлицитна и директна" и која је указивала да је између њих дошло до сексуалног односа.

Сличне поруке пронађене су и на њеном лаптопу. На прегледу код гинеколога утврђено је да је девојчица имала сексуалне односе, након чега је о целом случају обавештена полиција, пренели су медији који такође наводе да је оптужени негирао дело и тврдио да му је све "напаковано".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи