Паника у Приштини, више од 40 особа повређено

Више од 40 особа повређено је у стампеду који је уследио после пуцњаве у центру Приштине, где је у току био локални "Бирфест", саопштила је косовска полиција. Пуцњава уследила после свађе. Једна особа повређена стрељачким оружјем.

Повређени су затражили помоћ у болници, а према наводима лекара и полиције повреде су настале током паничног бега са трга у центру Приштине, у близини хотела "Гранд".

Приштински медији наводе да је после пуцњаве на градском тргу владао прави хаос,  а неколико људи остало је без свести да лежи на плочнику. 

Полиција је убрзо након пуцњаве затворила трг и саопштила да је после интервенције пронађен младић рањен из стрељачког оружја. 

Међу организаторима фестивала пива у Приштини кажу да се ради о малом инциденту, између двоје младих људи.

Ендјељуша Лјатифи, коорганизатор фестивала препричала је да је након пуцњаве уследила паника у публици.

"Нема великог инцидента. Али чак и мали инцидент у таквим случајевима може изазвати хаос као вечерас", рекла је Лјатифи.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи