Пожар у Ковачици, изгорели фабрика и салон намештаја

Ватра која је достизала висину од неколико метара за врло кратко време је захватила и салон намештаја и фабрику у Ковачици који су били пуни лако запаљивих предмета.

У Ковачици је у 19.20 избио пожар у којем су изгорели фабрика намештаја "Падина-комерц" и салон намештаја. Нема повређених особа, а материјална штета је велика. 

У овом пожару је начињена велика материјална штета. Све што се налазило у салону намештаја и у фабрици је потпуно изгорело, али на срећу није било повређених људи. 

Ватрогасне екипе су брзо стигле из самог места и из Панчева, али успеле су само да спрече да се пожар не прошири на околне куће, јер се салон намештаја налази у центру Ковачице.

"Ради се о великим количинама панела, боја и лакова, али постојала је и опасност од експлозије, јер су се ту налазила и постројења која у производњи користе бутан и земни гас. Наши ватрогасци су успели да то изнесу из погона,а у овом крају је искључена из превентивних разлога и електрична енергија", истиче командир Спасилачко-ватрогасне бригаде Панчево Божа Мајкић.

Узрок пожара за сад није познат, а ватрогасне екипе ће дежурати на згаришту и током ноћи.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи