Ниш, преваром оштетили грађане за 800.000 динара

Припадници МУП у Нишу ухапсили су М. Ш. (1972) и А. Р. (1975) из околине Ниша због основа сумње да су извршили кривично дело превара због чега им је одређено задржавање до 48 часова, након чега су спроведени надлежном тужилаштву у Нишу.

Терете се да су од оштећених физичких лица узимали одређене суме новца на име запослења чланова породице, промене радног места, регулисања обавезе плаћања пореза и слично, што нису испуњавали, као и да су на тај начин прибавили противправну имовинску корист у износу од око 800.000 динара.

С обзиром на то да се сумња да је број жртава преваре већи него што је утврђено, полиција позива оштећене грађане да се јаве Полицијској управи у Нишу на број 018/192, 018/503-292, 018/503-306.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи