У току је саслушање осумњичених за инцидент на Ђерам пијаци

У Првом основном тужилаштву у Београду у току је саслушање осумњичених за инцидент са функционерима Демократске странке на Ђерам пијаци.

Портпарол тужилаштва Лепосава Вујановић рекла је Танјугу да су осумњичени приведени на саслушање поводом кривичног дела насилничко понашање.

Након испитивања, тужилаштво ће размотрити да ли ће суду предложити да се осумњиченима одреди притвор.

Медији су јуче објавили немонтирани снимак инцидента на коме се види више особа међу којима и функционери ДС-а Драган Шутановац и Балша Божовић. Дан раније ДС је објавио монтирани, скраћени снимак истог догађаја на основу којег је тврдио да је реч о покушају убиства.

На немонтираном снимку, иначе, чују се псовке, увреде и кошкање у којем учествује више лица, а тужилаштво ће утврђивати ко је започео свађу и инцидент на сред Булевара краља Александра, испед београдске пијаце.

ДС тврди да су прво нападнути њени функционери, али има и другачијих тврдњи. Након инцидента у недељу полиција је ухапсила четири особе, а то су И. М. (1977), А. М. (1990), Д. М. (1990) и С. К. (1992) из Београда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи