Ниш, чопор паса изуједао и студенткињу

Само дан пошто су изуједали старицу, чопор паса луталица јутрос је на нишком Старом гробљу напао двадесетогодишњу студенткињу, и нанели јој четири уједа, више посекотина и убодних рана, речено је агенцији Бета у амбуланти Лаке индустрије.

Повређена девојка добила је одговарајући третман и терапију. "Девојци смо указали прву помоћ, примила је антибиотску и антитетанус терапију, али се још налази у амбуланти јер је у стању шока", изјавио је дежурни лекар у амбуланти Лаке индустрије.

Девојка ће, према речима лекара, терапију наставити да прима у кућним условима, а озбиљнијих повреда спасила је тренерка коју је носила, а која је у нападу покидана на комаде.

Како је агенција Бета сазнала од очевидаца студенткиња је пролазила стазом која води кроз Старо гробље када ју је напао чопор паса.

Спасили су је случајни пролазници, а један од њих је на рукама однео до амбуланте Лаке индустрије која се налази одмах преко пута Старог гробља.

У овој амбуланти потврдили су да свакодневно пружају помоћ лицима које пси луталице нападају на Старом гробљу.

Директор сектора хигијене ЈКП "Медијана" Љуборад Стевановић рекао је агенцији Бета да ће радници Јавно-комуналног предузећа "Медијана" из Ниша покушати данас да похватају све псе луталице на Старом гробљу, како би се стало на пут учесталим нападима на грађане. 

Он је додао да ће акцију радника "Медијане" обезбеђивати комунални полицајци и комунални инспектори, јер су претходне покушаје хватања паса осујећивали грађани из околних зграда.

Стевановић је рекао да ће пси у прихватлишту бити стерилисани и чиповани. 

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво