Пронађене ракете на београдском аеродрому?

На аеродрому "Никола Тесла" у Београду пронађене су две ракете са експлозивним пуњењем које су транспортоване из Бејрута, спекулишу београдски медији.

"Ер Србија" је саопштила да је идентификована карго пошиљка на београдском аеродрому и да та компанија помаже у истрази у вези са пошиљком.

"Потврђујемо да је карго пошиљка, која је транспортована на даљу дестинацију, раније током дана идентификована на београдском аеродрому, захваљујући строгим мерама безбедносне контроле", речено је Танјугу у "Ер Србији".

"Авиокомпанија помаже у истрази. Безбедност и сигурност су основни приоритети 'Ер Србије'", речено је у тој компанији.

Претходно су медији пренели да је реч о ракетама дужине 1,5 метара које су биле у птљагу авиона на редовној линији "Ер Србије" који је у Београд долетео из Бејрута.

Ракете су биле у сандуцима и имале пропратну документацију. У складу са редовном процедуром, истоварене су из авиона, али су полицијски пси нањушили експлозив, навели су медији.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво