Нападнут глумац Сергеј Трифуновић

Полиција је идентификовала и саслушала мушкарца због сумње да је синоћ напао глумца Сергеја Трифуновића, сазнаје РТС. Мушкарац је идентификован и пуштен на слободу. Против осумњиченог ће бити поднета кривична пријава у редовном поступку.

Полиција је привела Горана Илића (41) који се сумњичи да је претходне ноћи напао глумца испред једног киоска брзе хране на Врачару, али након што је испитан "у својству грађанина" пуштен је на слободу.

Пријава ће против осумњиченог бити поднета због кривичног дела насилничко понашање, рекла је за Танјуг портпаролка Првог основног тужилаштва Лепосава Вујановић.

То значи да он није ухапшен нити ће му бити одређен притвор, већ ће на позив тужиоца доћи на саслушање.

Изјаву тужилаштву требало би да да и познати глумац, као и Илићева супруга која је у тренутку инцидента била са њим у друштву.

Приликом инцидента Трифуновић је задобио лаке телесне повреде и збринут је у Ургентном центру након чега је пуштен кући.

Медији преносе да су се Илић и Трифуноћ посвађали испред киоска брзе хране "без реалног повода".

Након што га је како пишу медији "изуједао по шакама" Илић је побегао, а Трифуновићу је у болници указна неопходна нега.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво