Виши суд одбио жалбу, Голубовић иде у затвор

Виши суду у Београду правоснажно је одлучио да Кристијан Голубовић мора да почне са издржавањем казне затвора од осам година, пошто је одбио као неосновану његову жалбу на решење о одбијању молбе за одлагање извршења.

Према закону Кристијан Голубовић ће морати да се јави у затвор у року од пет дана од пријема овог правоснажног решења.

"Виши суд у Београду решњем 17. фебруара одбио је као неосновану жалбу осуђеног Александра Кристијана Голубовића изјављену против решења Првог основног суда у Београду којом је одбијена његова молба за одлагање извршења казне затвора", рекла је Танјугу портпарол суда Тања Кољеншић.

Том одлуком је потврђено првостепено решење Првог основног суда у Београду од 2. фебруара, којом је одбијена молбу Голубовића да му се по четврти пут одложи извршења затворске казне од осам година, а раније тог дана је пуштен из притвора у којем је био 15 дана због претњи учесници ријалитија "Фарма 6" Тамари Ђурић.

Претходно му је три пута прихватана молба за одлагање служења те казне, у два наврата због рођења детета, а трећи пут због учешћа у "Фарми".

Ново одлагање је тражио због "здравствених разлога".

Голубовић чека да издржи у затвору још четири године и четири месеца, пошто је остатак казне од осам година провео у притвору.

На ту казну осуђен је због препродаје хероина.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво