Полиција расветлила 24 кривична дела

Крагујевачка полиција расветлила 24 кривична дела, извршена у протеклих месец дана. Због сумње да су извршили 17 разбојништава, тешку крађу на нарочито дрзак и опасан начин, угрожавање сигурности, три тешке крађе и два неовлашћена коришћена туђег возила, ухапшени су М. Ђ. (21), Н. М. (18) и Д. Д. (18), сви из Крагујевца.

Постоје основи сумње да су они, са малолетником (15), такође из Крагујевца, против којег ће Вишем јавном тужилаштву бити поднета кривична пријава, маскирани "фантомкама" или шаловима и уз претњу ножем, од продавачица у трговинским радњама и усамљених пролазница на улици, одузимали новац и мобилне телефоне.

Сумња се и да су, из обијених кућа, одузимали техничку робу, златан накит, алат, алкохолна пића и друге предмете.

Они се терете да су у извршење кривичних дела одлазили са украденим путничким возилима, од којих су једно, да би прикрили трагове, запалили, док је друго возило полиција пронашла и вратила власнику. Пронађен је и део предмета који су осумњичени присвојили, међу њима и револвер украден из обијене куће.

М. Ђ., Н. М. и Д. Д. одређена је мера задржавања у трајању до 48 сати. Они ће, у законском року, уз кривичну пријаву, бити спроведени Основном јавном тужилаштву у Крагујевцу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи