Жена подлегла повредама након пуцњаве у Зајечару

Данијела Матијевић преминула је од повреда само неколико сати после пуцњаве у центру Зајечара. Убио ју је послодавац Маријан Дуљај, а потом је пуцао себи у груди. Због тешких повреда, пребачен је у нишки Клинички центар.

Драма у центру града, где су канцеларије већине зајечарских адвоката. Данијела Матијевић била је у једној од њих јер је, како сазнаје РТС, добила судско решење да се врати на посао. Ту ју је затекао послодавац, који је имао пиштољ.

Врло брзо на лице места стигли су полиција и две екипе хитне помоћи. Иако су у здравственом центру успели да је реанимирају, Данијела Матијевић је после неколико сати преминула. Нападачу је ту указана прва помоћ.

"Мушкарац са повредама грудног коша је дијагностификован, одређена му је адекватна терапија и припрема се за транспорт у клинички центар Ниш", рекла је Санела Радисављевић из Здравственог центра Зајечар.

Место на коме се догодило убиство једно је од најфреквентнијих у Зајечару.

Све се догодило брзо, као на филму, кажу очевидци и није било прилике да било ко помогне несрећној жени која је покушала да побегне испред убице.

Истрага ће показати шта је био мотив да пекар из Зајечара Маријан Дуљај убије своју радницу Данијелу Матијевић. 

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара