У акцији "Армагедон" ухапшена још два осумњичена

У наставку акције "Армагедон" ухапшени су В. А. (43) из Шапца и Д. С. (40) из Новог Сада због сумње да су преко интернета прибављали и размењивали аудио-визуелне материјале настале сексуалном злоупотребом деце и малолетних лица и деце, саопштио је Биро Министарства унутрашњих послова за сарадњу са медијима.

Приликом претреса станова које су користили осумњичени, пронађена је велика количина материјала везана за сексуалну злоупотребу малолетних лица и деце на интернету, од више десетина гигабајта, као и рачунарска опрема која је служила за прибављање и размену материјала, додаје се у саопштењу.

В. А. и Д. С. се терете за кривично дело приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију и у законском року ће, уз кривичне пријаве бити приведени Посебном тужилаштву за борбу против високотехнолошког криминала у Београду.

Акција је спроведена у сарадњи припадника МУП-а, Службе за борбу против организованог криминала и Посебног тужилаштва за борбу против високотехнолошког криминала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи