Украдено 16 печених прасади и јагњади на Зеленом венцу

Печењари "Уранак-Елез" из Горњег Милановца украден је комби у коме се налазило 13 печених прасића и три јагњета, а испорука је била спремљена за купце у Београду, саопштила је полиција.

Ова печењара има своју продавницу на Зеленом венцу у Београду и печени прасићи и јагањци допремљени су у суботу око осам часова "пикапом", на коме је видно био исписан назив, како би купци благовремено преузели печење.

Власник печењаре Дејан Јевтовић (40) за агенцију Бета је изјавио да је радник паркирао возило испред продавнице, при чему није узео кључеве, и изашао да се преобуче како би изнео печену прасад и јагњад.

"После три-четири минута се појавио испред продавнице али нигде није било возила, јер су лопови успели да га покрену и оду у непознатом правцу а да нико од купаца нити пролазника ништа није видео", каже Јевтовић.

Истиче да је укупна штета око 5.000 евра јер само возило вреди половину ове суме.

Ова печењара годинама припрема печење за своју продавницу у Београду и то свако јутро транспортује на Зелени венац, јер је сва роба унапред наручена.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво