Хапшења због тешких крађа у Аранђеловцу

Припадници Министарства унутрашњих послова у Аранђеловцу надлежним тужилаштвима у Крагујевцу и Аранђеловцу поднели су кривичне пријаве против двојице Аранђеловчана, због сумње да су извршили тешку крађу и да су уништили и оштетили туђе ствари.

Постоје основи сумње да су они, у ноћи између 5. и 6. јануара 2016. године, у насељу ''Бангладеш'' у Аранђеловцу, обили више путничких возила из којих су одузели ЦД уређаје, акумулаторе, резервне точкове и алат.

Полицијски службеници пронашли су све украдене предмете и вратиће их власницима.

Полиција је расветлила и тешку крађу када је, у ноћи између 1. и 2. јануара 2016. године, обијена кућа у Аранђеловцу и из ње одузет златан и сребрни накит, вредности око 180.000 динара.

Том приликом ухапшен је М. Н. (34) из Аранђеловца, код кога је пронађен сав сребрни и део
златног накита.

Њему је, након саслушања, судија за претходни поступак Основног суда у Аранђеловцу одредио притвор.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се