Читај ми!

Тешка саобраћајна несрећа код Врања – судар аутобуса са азилантима и камиона

Jедна особа je погинула, а девет теже и лакше повређено у судару камиона и аутобуса који је превозио азиланте, сазнаје РТС. Возачу аутобуса одређено задржавање до 48 сати. Несрећа се догодила на путу од Прешева ка Врању, код Бујановца.

Једна жена је подлегла повредама после судара камиона и аутобуса са азилантима, а девет путника је повређено - једнa особа теже, а осам лакше, сазнаје РТС.

Повређени пацијенти збринути су у Здравственом центру у Врању, а њих седморо је пуштено из болнице.

Повређени мушкарац са тежим преломом ноге упућен је у Ниш. На пријемно - тријажном одељењу Врањске болнице на посматрању је трогодишње дете, а у току је дијагностика. Дете је у пратњи мајке, која  није повређена, јавља дописник РТС-а.

Прегледане су и две млађе труднице које нису задобиле теже повреде. 

Несрећа се догодила синоћ око 22.30 пошто се камион македонских ознака сударио са аутобусом лесковачке регистрације који је превозио азиланте из Прешева ка Шиду.

Како РТС незванично сазнаје, аутобус је ударио у камион који се налазио у зауставној траци.  

Возачу аутобуса одређено је задржавање до 48 сати и уз кривичну пријаву биће приведен заменику тужиоца, саопштила је Полицијска управа Врање.

У збрињавању повређених путника на лицу места била су ангажована четири санитетска возила, два из Врања и по једно из Бујановца и Прешева, сазнаје Интернет портал РТС-а.

Несрећа се догодила на путу Врање - Прешево на око два километра од Бујановца, јавио је Блиц.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи