Читај ми!

Завршено психијатријско вештачење Драгана Ђурића

Oптужени за тешко убиство и покушај силовања Тијане Јурић из Бајмока Драган Ђурић поново је био на психијатријском вештачењу у специјалној затворској болници у Београду, потврдио је за РТС, Рајко Маравић, секретар Вишег суда у Суботици.

Драган Ђурић је враћен у Окружни затвор у Суботици, а налаз вештачења још није стигао у суд, па судском већу још није позната његова садржина, јавља дописник РТС-а.

Уколико психијатријски налаз потврди да је Драган Ђурић способан за даље суђење, очекује се да ће главни претрес бити настављен у најскоријем року, тврде у Вишем суду у Суботици.

Главни претрес на суђењу Драгану Ђурићу прекинут је 22. априла ове године, јер је адвокат оптуженог Виктор Гостиљац затражио ново психијатријско вештачење свог клијента, рекавши да га Ђурић повремено не препознаје и да због тога није у стању да прати суђење.

Судско веће је тај захтев уважило и наложило ново психијатријско вештачење Драгана Ђурића у Специјалној затворској болници у Београду.

Тијанин отац Игор Јурић тада је изјавио новинарима да је љут и разочан одуговлачењем суђења, јер, како је навео ,"Ђурић је раније већ све признао".

Окривљени је на главном претресу 22. априла изјавио да разуме оптужницу, али да не жели да се о њој изјашњава. Судија Гордана Којић констатовала је да се оптужени брани ћутањем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи