Повређене две особе на Ибарској магистрали

У саобраћајној несрећи која се догодила на Ибарској магистрали код гробља Орловача, повређене две особе, од којих једна теже. Од силине ударца аутомобил се преполовило на два дела, а возач испао из возила.

Два лица су повређена у саобраћајној несрећи која се око два часа и 30 минута догодила на Ибарској магистрали код гробља Орловача.

Како незванично сазнајемо, екипа Хитне помоћи на лицу места је реанимирала возача Н.Г. (21) и он је са тешким повредама најпре збринут у Ургентном центру.

Повређени је задржан на неурохируршком одељењу Клиничко болничког центра Србије, изјавио је Танјугу портпарол тог центра Драго Јовановић и прецизирао да је Н.Г. примљен на одељење са тешким повредама главе и тела и да је његово стање доста тешко.

Женска особа, која је била на месту сувозача, како је додао Јовановић, после детаљних прегледа пуштена је кући.

Повређена је, према исказу очевидаца, успела да после несреће изађе из олупине и потражи помоћ. 

Несрећа се догодила када је возач аутомобила "Фијат Брава" београдских регистарских ознака, вероватно, због превелике брзине, изгубио контролу над возилом и бочно ударио у бандеру.

Од силине ударца аутомобил се преполовило на два дела, а возач је испао из возила.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи