Полицајац преминуо после двомесечне коме

Саобраћајни полицајац Бранко Симић, који је у јулу повређен на службеној дужности у Обреновцу, преминуо од повреда које је тада задобио.

Бранко Симић (41), саобраћајни полицијац, преминуо је данас, после двомесечне коме, од повреда које је задобио када је на њега, у ноћи између 18. и 19. јула приликом обављања дужности у Обреновцу, налетео аутомобил, речено је Танјугу у МУП-у Србије.

Полиција је тада саопштила да је Симића, приликом обављања редовних дужности саобраћајне контроле у Обреновцу, у улици Милоша Обреновића, ударило возило "пеглица" којим је управљао пијани возач.

Код возача, коме је одмах одређен притвор, је утврђено да у крви има 2,2 промила алкохола, саопштила је полиција.

Заменик премијера и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изразио је саучешће породици преминулог саобраћајца Симића и оценио да је то велика трагедија која показује колико је опасна професија полицајца.

"Ништа не може да надокнади његов живот", рекао је Дачић, обећавши да ће Министарство унутрашњих послова бринути о Симићевој породици.

Сахрана Бранка Симића ће бити у уторак, 29. септембра, у 13 часова, на гробљу у Шапцу, наведено је у саопштењу МУП-а.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи