Приведени због туче у Париској улици

Против 11 приведених особа биће поднета кривична пријава због сумње да су извршили кривично дело учествовање у тучи, у петак ујутру у Париској улици. Пријава против Д.Т. због сумње да је извршио кривично дело убиство у покушају.

Београдска полиција идентификовала је и привела 11 лица која су учествовала у тучи, у ноћи између четвртка и петка у Париској улици, када је у клубу на приватној забави Стефан Дебељковић (21) задобио повреде оштрим предметом у пределу стомака, саопштио је МУП Србије.

Против Д.Т. (1989) биће поднета кривична пријава због сумње да је починио кривично дело покушај убиства и он ће бити приведен истражном судији Окружног суда у Београду.

На саслушање је приведено 11 особа, а уз Д.Т. истражном судији ће бити бити приведено још шест особа. Против свих осумњичених биће поднета кривична пријава због сумње да су учествовали у тучи.

Најстарији приведени је 1986. годиште, а најмлађи 1991. годиште.

Туча се догодила у петак, 26. септембра, око 1.30 сати изјутра, испред клуба Српске радикалне странке у Париској улици.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи