Ухапшени актери отмице у насељу Вишњица

Београдска полиција је расветлила отмицу у београдском насељу Вишњица и ухапсила осумњичене за извршење тог кривичног дела, саопштило је Министарство унутрашњих послова.

Ухапшени су Милорад Т. (19), Марина Г. (19) и Ивана Ћ. (26), док ће малолетни С.А. (17) са кривичном пријавом бити приведен истражном судији за малолетнике.

Осумњичени су јуче, у поподневним сатима, у улици Слободана Јовановића, оштећеног (чије име није саопштено) увукли на силу у возило "рено твинго" београдских регистарских ознака и тукли га рукама и ногама, а затим га избацили из возила у Рамаданској број 59 и одвезли се у непознатом правцу.

Лекарска помоћ оштећеном је указана у Ургентном центру, где су му констатоване лаке телесне повреде - раздеротине по глави, огуљотине обе руке и огуљотина по телу.

Осумњичени ће у законском року бити приведени надлежном истражном судији, наведено је у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи