Читај ми!

Ђурић остаје у притвору

Виши суд у Суботици одбио је жалбу због одређивања притвора браниоца Драгана Ђурића осумњиченог за убиство Тијане Јурић из Бајмока, тако да Ђурић остаје у притвору до наредне одлуке суда.

Ванпретресно кривично веће суда донело је решење којим је одбијена жалба Ђурићевог браниоца на решење судије за претходни поступак којим му је у суботу ујутру одређен притвор, преноси Танјуг.

Ђурићу је одређен притвор због опасности од бекства, висине запрећене казне за тешко убиство за које је осумњичен, због околности под којима је дело извршено, као и због узнемиравања јавности.

У Вишем јавном тужилаштву у Суботици против Ђурића се води истрага због кривичног дела тешког убиства у стицају са кривичним делом силовања и прети му казна до 40 година затвора.

Ђурић је ухапшен у ноћи између 6. и 7. августа. Признао је да је починио то кривично дело и полицију одвео до места на којем је закопао жртву.

Тијана Јурић је нестала 26. јула после поноћи, недалеко од Спортског центра "Рата" у Бајмоку.

Одмах после нестанка, у потрагу су се, поред српске, били укључили мађарска полиција, Европол, Интерпол и међународни сајт посвећен несталој деци у Европи.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи