Читај ми!

Одређен притвор убици Тијане Јурић

Осумњичени за убиство Тијане Јурић из Суботице Драган Ђурић из Сурчина саслушан је у Вишем јавном тужилаштву у Суботици. Судија одредио притвор, сазнаје РТС.

01.42 -  Драган Ђурић је пребачен у притворску јединицу Окружног затвора у Суботици, јавља извештач РТС-а Тони Бедалов.

01.00 - Судија Вишег суда у Суботици одредио притвор Драгану Ђурићу, након чега је смештен у притворску јединицу Окружног затвора у Суботици, сазнаје РТС.

22.57 - Завршено саслушање Драгана Ђурића у Вишем јавном тужилаштву. Сада се налази код судије Вишег суда у Суботици за претходни поступак, који треба да одлучи о притвору.

21.57 - Осумњичени Драган Ђурић на саслушању о убиству Тијане Јурић.

Како РТС сазнаје, Драган Ђурић из Сурчина саслушан је у Вишем јавном тужилаштву у Суботици које ће вероватно предложити притвор.

Након тога одведен је судији Вишег суда у Суботици за претходни поступак који треба да одлучи о притвору који може да траје до 30 дана.

Очекује се да ће Драган Ђурић, након решења о одређивању притвора, бити пребачен у Окружни затвор у Суботици.

Дан пре убиства, Тијана се вратила са мора. У друштву је кренула кући али се сетила да је заборавила да врати позајмљену дуксерицу.

Седам минута је била сама. У тих седам минута колима је наишао Драган Ђурић који ју је убио. Дванаест дана касније он је ухапшен.

Драган Ђурић из Сурчина признао је убиство девојчице и показао место на којем је закопао тело.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво